Custom Pages

tiistai 27. joulukuuta 2016

Yksiön olohuone.

tiistai 27. joulukuuta 2016

Vihdoin blogiin pääsee myös se asuntoni keskus; eli olohuoneen osaa näyttelevä osa yksiöstäni. 
Paljon kotona viettämästäni ajasta tulee vietettyä sohvalla, tehden käsitöitä, katsoen televisiota, opiskellen jne. 

Nyt kotona näkyy vielä juuri eletty joulu; ikkunassa loistaa koristetähti, tähteä ympäröivät erilaiset lumihiutaleet. Muuten kotini, ei juurikaan muuttunut joulua varten; ennen joulua asuin kavereiden luona, koska olivat lomalla ulkomailla ja hoidin kissoja ja joulun vietin vanhemmillani maalla; nyt lähes kolmen viikon jälkeen on mukava istua autossa kohti omaa kotia, tietäen että seuraavan yön saa nukkua taas omassa sängyssä. 


Sohva on ensimmäinen hankkimani sohva; kun muutin pois opiskelija-asunnosta tähän kotiin oli haasteena löytää riittävän pieni divaanisohva. Onnekseni Suomalaisella FIN-SOFFAlla oli mallistossaan kapea, kolmen istuttava divaanisohva. Aluksi haaveilin myös vuodemekanismista, mutta muutamia vuodesohvia kokeiltuani luovuin vuodemekanismista ja valitsin istumismukavuuden. Iso miinus sohvassa on selkänojan tyynyt, niitä saa olla koko ajan muotoilemassa ja nyt mietinkin, josko tähän auttaisi lisätäyte tyynyihin. 

Esittelen taas seuraavassa tekstissä olohuoneen yksityiskohtia, joista erityisesti pidän. Oohuoneessa kiteytyy pitkälti oma sisustusajatukseni; uuden ja vanhan, käsintehdyn ja teollisen yhdistämisestä. Paljon olohuoneessani saan katsella isäni kädenjälkeä päivittäin. 



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti