Custom Pages

perjantai 1. heinäkuuta 2016

Yhteishaun päätös.

perjantai 1. heinäkuuta 2016

Mun yhteishaku sai tänä vuonna onnellisen päätöksen; tästä sairaanhoitajasta tulee ensihoidon opiskelija syksyllä! 

Oon samaan aikaan onnellinen, mutta moni asia myös mietityttää tällä hetkellä. Opiskelujen aloitus tarkoittaa joko kuukausitulojen huomattavaa pudotusta tai pitkiä, luultavammin raskaita päiviä. 

Heti en ole siis hyppäämässä täysipäiväiseksi opiskelijaksi, vain siksi että nämä vuodet valmiina sairaanhoitajana ovat saaneet nauttimaan jo tietynlaisesta elintasosta ja pudotus takaisin KELAn opintotuen varaan olisi liian kova (en itseasiassa maksaisi sillä edes vuokraani). Ennakkoon olen ehtinyt hieman sopia syksystä jo esimieheni kanssa, ajatuksella: jos saan opiskelupaikan, mitä sitten? Toki esimiestäni on kiinnostanut se, olenko irtisanoutumassa tai jäämässä opintovapaalle toimestani. 

Onnellisia uutisia tämän eilen aloitetun sairasloman keskelle - niskajumi toivottavasti helpottaa seuraavien päivien aikana. 

6 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Onnittelut myös sinulle opiskelupaikasta!

      Poista
  2. Ihanaa että sait haluamasi opiskelupaikan! Onnittelut! :) Aika näppärää, että sulla on jo ammatti, jota voit tehdä samalla kun opiskelet lisää.. Kelpaisi kyllä ehdottomasit tällekin opiskelijalle, koska opintotuki tosiaan on ihan naurettavan minimaalinen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja onnittelut myös sulle opiskelupaikasta! Opiskelu on mahtavaa, mutta talous siinä kärsii pahemman kerran. Saa nähdä miten tää töiden ja opintojen yhdistämien tulee onnistumaan.

      Poista
  3. Onnea opiskelupaikasta.

    Nyt vasta aloin taas lukeen blogeja mitä oon lukenu mutta nyt kesällä tuntuu että ei oikein oo niin aktiivisesti tullu seurattua mitä yleensä..vaikka aikaa olisi kun oon jalasta ollu koko tän vuoden saikulla ja jatkuu vaan mutta onpa kerenny tekeen kotona kaikkee kun liikkuminen vaikeeta. Kyllä tästä vielä kuntoon tullaan ajan kanssa.

    Ja tosiaan toi opintotuki ei oo kaksinen. Vaikka ite olin vaan opintotuella noin puoli vuotta mutta eipä siinä ollu hurraamista kun niistäkin rahoista meninoin 290€ vuokraan.Ite haaveilen kans opiskeluista mutta toi jalka tällä hetkellä este mutta jos vaan kuntoon tulee niin kattoa sitte silloin et jos alkais opiskelemaan jotain jossain =). Se tosin siellä jossain sitten =)....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - tällä hetkellä opintojen aloittaminen on jo melko lähellä.

      Poista